Böcker som tog slut på väg till Ryssland

Läste ut två böcker på väg till och från Ryssland, Anna Gavaldas Tillsammans är man mindre ensam(534 s) och Audrey Niffeneggers Tidsresenärens hustru(462 s).

Tillsammans är man mindre ensam utspelar sig i Paris och handlar om Camille, Franck, Paulette och Philibert. I början av boken känner Camille inte dessa människor alls, mer än att Philibert är hennes knasiga granne. En mycket kall vinterdag blir Philibert orolig för Camille som bor i en mycket kall vindsvåning och Philibert räddar henne därifrån och hon flyttar sedan in med honom och hans rumskompis Franck.
Boken är mycket bra och ganska sorglig på sina ställen. En bok jag ska läsa igen senare. Och jag ska även se filmen igen snart.

Tidsresenärens hustru handlar om Henry som är en helt vanlig man förutom det att han ibland helt ofrivilligt reser i tiden. Boken är en helt fantastisk kärlekshistoria och jag ska köpa den någon gång och helt klart läsa den igen. Den var extremt gripande och helt fantastiskt skriven och jag rekommenderar den starkt, även till människor som inte tycker om sience fiction och liknande för kärlekshistorien som kommer fram tack vare Henrys tidsresor är tårdrypande och fantastiskt fint skildrad.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Böcker som tagit slut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s